Загалом Апк файл Cooking Chicken Roasted(Куряче куряче смажене) має рейтинг 7.3 з 10. Це сукупний рейтинг, більшість кращих додатків у магазині Google Play мають рейтинг 8 від 10.
Усього відгуків в магазині Google Play 1465. Загальна кількість п'ятизіркових відгуків 731. Цей додаток був оцінений як поганий на 271 кількістью користувачів.
Очікувана кількість завантажень приблизно 100,000+ в магазині Google Play Cooking Chicken Roasted(Куряче куряче смажене), що знаходиться в категорії Казуальні, з тегами chicken і була розроблена DevGameApp.
Ви можете відвідати їхній веб-сайт
http://www.devgameapp.com / або відправити электронне письмо на адресу
android@devgameapp.com.
Cooking Chicken Roasted(Куряче куряче смажене) може бути встановлений на пристроях 2.3(Gingerbread)+.
Ми надаємо лише оригінальні apk файли. Якщо які-небудь матеріали на цьому сайті порушують ваші права,
повідомте нас. Ви також можете завантажити apk файли на Google play і запустити його за допомогою емуляторів, таких як: nox, bluestacks та koplayer.
Версії програми Cooking Chicken Roasted(Куряче куряче смажене) apk доступні на нашому сайті: 3.9.7. Остання версія Cooking Chicken Roasted(Куряче куряче смажене) 3.9.7 була завантажена 2017/02/07
Разом ми підготуємо смажену курку, вона буде дуже смачно смажена, хрустка і готова до подавання. Нам буде потрібно: гаряча вода, паперові рушники, приправи, сіль, чорний перець, оливкова олія для обсмажування. Рецепт складається з: попередньо нагріти гриль. Видаліть поросята з порожнини, якщо використовуєте цільну курку. Промийте курку під холодною водою. Ви знімете воду з курки з сухими паперовими рушниками та покрийте її внутрішньою та зовнішньою сиром та свіжо-чорним перцем. Помістіть курку в кастрюлю або гриль зі шкірою вгору. Очистити оливковою олією або залити маринад на курку, якщо хочеш. Ви повинні обсмажити курку, відкриту протягом 1 до 1 1/2 години, або до того, як шкіра буде золотисто-коричневою, а м'ясо приготоване. Вам доведеться використовувати миттєвий термінал "читати м'ясо", щоб перевірити курку біля закінчення приготування. Ви випробовуєте на доброякісне порізання у глибоку частину стегна. Якщо м'ясо вже не рожеве, то курятина це зроблено. Дайте куріші охолонути 10 хвилин до їди. Насолоджуйтесь!